Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Goedkope professionele MKB bedrijfswebsite

Met krachtige CMS dat klaar is voor de toekomst

U bent op zoek naar een proffesioneel internetbureau dat voor uw bedrijf een goedkope website bouwt met CMS en dat klaar is voor een toekomstige groei van uw onderneming? Met het krachtige door onszelf ontwikkelde CMS Max Pages Light bouwen wij voor u uw bedrijfswebsite, en dat voor een betaalbare prijs. Maakt uw bedrijf in de toekomst een groeispurt? Geen zorgen, want het CMS Max Pages Light is klaar voor de toekomst, zonder dat u een hele nieuwe professionele bedrijfswebsite hoeft te laten maken

Zichtbaar zijn met uw bedrijf is erg belangrijk. Een bedrijfswebsite is daarom erg belangrijk. Uw klanten, maar ook uw doelgroep kijken op uw website. Het is de eerste indruk van uw onderneming en fungeert daarom ook als verlengde van uw onderneming:
Vraag een offerte
  • Het is uw visitekaartje;
  • Het geeft aan dat u een toekomst gerichte onderneming bent; 
  • Het zorgt voor werving van klanten, zonder actieve    klantbenadering;
  • Het geeft een betrouwbaar en persoonlijk gevoel bij uw klanten; 
  • Het bespaart u tijd in informatievoorziening;
  • Het zorgt voor een efficiente klantbenadering;
  • Het bespaart u tijd en kosten.

Max Pages Light is speciaal voor kleine en midden bedrijven ontwikkeld zodat ook u als ondernemer voor een betaalbare prijs een professionele website kan starten.  


Professionele website voor klein en midden bedrijf

Juist door de lage instap met mogelijkheden voor de toekomst is max pages light als professionele bedrijfswebsite voor midden en kleine bedrijven erg geschikt. Met het CMS Max Pages Light kunt u eenvoudig uw eigen website beheren. Op deze manier kunt u snel inspelen op de veranderende markt en marktbehoeftes. Geheel naar uw wensen ontwerpen wij een webdesign dat geheel aansluit op uw huisstijl. Wilt u uit kosten besparing liever gebruik maken van standaard templates? Ook dit is mogelijk, wij zetten deze om naar uw huisstijl en voegen uw bedrijfslogo toe. Dit zorgt voor een website met een professionele uitstraling.  


Professionele bedrijfswebsite met krachtig CMS

Het CMS Max Pages Light is helemaal klaar voor de toekomst en is eenvoudig om te zetten naar de Primium (originele) versie, waardoor uw website eenvoudig met uw bedrijf kan meegroeien; Webshop, ordersystemen, diverse online marketing tools, interactieve invul formulieren, banners, CRM- systeem etc. Alles is mogelijk met uw professionele bedrijfswebsite.

Lage prijs, grote groei! Groei eenvoudig met uw bedrijfswebsite        

Reageren

 
Verzenden