Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Korte URL's zijn zoekmachine vriendelijk en lekker leesbaar, SEO

een vriendelijk cms-systeem voor zoekmachines

Websites uitgerust met het CMS Max Pages worden per definitie zoekmachinevriendelijk. 
 

Dit betekent dat uw website en uw content/pagina's uiterst leesbaar en gestructureerd zijn voor zoekmachines. 

Dit zonder dat u daarvoor extra handelingen hoeft te verrichten.


Door gebruik te maken van de taxonomie, de door u zelf gemaakte categorieën en keywords in het systeem, deelt u de inhoud van uw site makkelijk in en staat niets de automatische indexering en publicatie in de grote zoekmachines meer in de weg. Dit zowel op zichtbare inhoud als op mogelijke (deep)links. Daarnaast ondersteunen we dit door automatisch Google sitemaps mee te bouwen.

Standaard genereert het CMS url's, meta-tags en title-tags die zoekmachine vriendelijk zijn. Dit betekent dat uw pagina's gemakkelijk indexeerbaar zijn voor zoekmachines, wat u weer helpt om bezoek naar uw website te halen. Dit proces wordt ook wel SEO genoemd oftewel Search Engine Optimization, meer informatie hierover vindt u bijvoorbeeld bij de online encyclopedie Wikipedia


De unieke SEO voorzieningen van Max Menu

Voor de interne links onder de menuknoppen hebben we een uitzondering gemaakt. Die zijn gewoon gemaakt om goed gevonden te worden. En het mooie is dat u zich daar helemaal geen zorgen over hoeft te maken. Het content management systeem Max regelt dit helemaal automatisch voor u. Overigens geld dit voor alle interne links in de website! Zodra Max Pages een link herkent die ook onder een van uw menu's te vinden is zal Max deze automatisch herschrijven zodat zoekmachines uw pagina's perfect zullen indexeren. Combineer dit met de eigen meta-informatie per pagina die u via het CMS zelf kunt vullen en goede resultaten zullen niet uit blijven, beter kan het niet.

We zien ook uw website graag terug in de verschillende zoekmachines!Reageren

 
Verzenden