Max Pages
Het CMS dat met uw bedrijf meegroeit!
Contact opnemen

 
 
 
 

Zoekmachine vriendelijke website

Optimaliseer eenvoudig uw content

Dat u een mooie en functionele website wil is vanzelfsprekend, maar daarna
ast het is wel belangrijk dat uw website ook gevonden wordt en zoekmachine vriendelijkeis.  De techniek waarop een website is gebouwd speelt daarbij een belangrijke rol. Het Max Pages CMS is zo ingericht dat het uiterst vriendelijk is voor zoekmachines. Dit betekent dat websites met het Max Pages CMS uiterst leesbaar en gestructureerd zijn voor zoekmachines. Wij bouwen uitsluitend zoekmachine vriendelijke websites. 
 

Zoekmachine vriendelijke website begint bij techniek

Zoekmachine vriendelijke websites met het CMS Max Pages Het CMS Max Pages is zo ingericht dat het uiterst leesbaar is voor zoekmachines. Inmiddels hebben we al meer dan 10 jaar CMS ontwikkeling erop zitten en daarbij stond het leesbaar maken voor zoekmachines centraal. Naast het optimaliseren van de codering van het CMS voor zoekmachines, biedt het CMS u als websitebeheerder ook diverse mogelijkheden om zelf uw website zoekmachine vriendelijk in te richten. 


Website Meta-data

Het zoekmachinevriendelijk maken van uw website betekent niet alleen dat zoekmachines uw website goed moeten kunnen lezen, maar ook dat als u eenmaal bovenaan staat dat uw doelgroep uw website gaat bezoeken. Met het Max Pages kunt u eenvoudig per artikel een uitnodigende samenvatting schrijven waarbij u zelf aangeeft welke keywords daarbij als belangrijk gezien moeten worden; Meta-titel, Meta-beschrijvingen en Meta-keywords. 


Zoekmachine vriendelijke website-URL

Het zoekmachine vriendelijk maken van uw website begint bij de url-structuur. Met het CMS Max Pages bepaalt u zelf de menu-structuur. Hierdoor kunt u uw website indelen zoals u dit heeft uitgedacht in de site-structuur. Ook is het mogelijk om landingspagina's te maken. Daarmee zet zelf de stappen naar een zoekmachinevriendelijke website. 


Content is KIng

Dat is het motto voor zoekmachine vriendelijke websites. Daarom is het van belang dat u met uw website zoveel mogelijk gerelateerde content aanbied. Max Pages is daar uiterst geschikt voor. Met een paar eenvoudige clicks koppelt u alle gerelateerde content aan elkaar; content-artikelen, nieuwsberichten, foto-gallery, producten, blogs etc. 

Wilt u meer weten over het CMS of wilt u meer informatie over het laten bouwen van uw webiste met Max Pages? Neem dan contact op en vul dan onderstaand formulier in.

Reageren

 
Verzenden